^ Sus

Beneficiile sevei de mesteacan

Seva de mesteacan este un foarte bun tonic fizic si psihic. Pentru ca are extrem de putine calorii dar foarte multe proprietati nutritive, seva de mesteacan este ideala in curele de slabire care, altfel, pot secatui organismul de vitamine si minerale esentiale.
Seva de mesteacan este eficienta si in fortificarea copiilor, sportivilor si a persoanelor care vor sa isi imunizeze si vitaminizeze organismul.
Seva de mesteacan reface celulele, tesuturile si regenereaza pielea. Folosita pentru fata intinereste tenul, reduce ridurile si curata petele.
Seva de mesteacan are proprietati terapeutice, deoarece contine tot ce e mai bun din mesteacan, si poate fi utilizata ca adjuvant in: afectiuni hepatice, intreaga gama a afectiunilor renale, inclusiv calculoza, edeme cardiorenale, artroza, reumatism, guta, diabetul zaharat (indeosebi ca prevenire), boli respiratorii, hipercolesterolemie, dermatoza, tonic capilar.
Seva de mestacan este recomandata celor ce consuma frecvent produse alimentare fabricate in mod industrial, au un ficat obosit sau lent, consuma cantitati excesive de alcool, fumeaza, au colesterolul ridicat, trec printr-o perioada de stres, au imunitatea scazuta sau iau multe medicamente.
Seva de Mesteacan se administreaza in stare pura, in cure de cel putin 2-3 saptamani, cate 0,5-1,0 litri pe zi.

Principalii compusi ai sevei sunt glucoza si fructoza, derivati terpenici, vitamina C si o serie intreaga de minerale valoroase: calciu, fosfor, cupru, magneziu, potasiu, mangan, zinc, sodiu si fier. De asemenea, seva mai contine: ??acizi organici, uleiuri esentiale, volatile, taninuri, saponine, vitamine si substante biologic active.

Pe langa toate aceste facilitati, pensiunea mai aduce o noutate si da inca un motiv vizitatorilor sa ramana cat mai mult: propria pescarie, de unde dumneavoastra puteti pescui patravi, chiar cu mana libera. Un spectacol deosebit la care puteti fi marturi si un sejur special de care puteti beneficia fiind oaspetii Pensiunii Vidra de Sus.

Va asiguram ca veti dori sa va intoarceti la noi in cel mai scurt timpa€¦incanta pe cei mai pretentiosi clienti. €¦loc pitoresc, imbinatie intre rustic si modern, preparate culinare de exceptiea€¦toate pentru dumneavoastra.

Principalii compusi ai sevei sunt glucoza si fructoza, derivati terpenici, vitamina C si o serie întreaga de minerale valoroase: calciu, fosfor, cupru, magneziu, potasiu, mangan, zinc, sodiu si fier. De asemenea, seva mai contine: ??acizi organici, uleiuri esentiale, volatile, taninuri, saponine, vitamine si substante biologic active.

Mestecenii sunt adevarate "centrale" de energie biologica. In perioada MARTIE - APRILIE 2016, PENSIUNEA VIDRA DE SUS, din Comuna Vidra, judetul Alba va invita sa participati la un sejur in care sa beneficiati de servicii de cea mai buna calitate, care include cazare, mancare naturala, drumetii.

SEVA DE MESTEACAN

Este pusa la dispozitia clientilor pentru a fi consumata gratuit

Sejurul este intre 3 - 7 zile

Seria 1 - Duminica - Joi (4 zile)

Seria 2 - Joi - Duminica (3 zile)

La sase zile platite a saptea este bonus din partea casei.

Pretul este de 150 lei/persoana/zi - totul inclus, adica cazare + trei mese, seva de mesteacan, sucuri naturale, sirop cu apa de izvor, fructe, precum si ghidul care va insoti grupul in drumetii si la obiectivele turistice din zona.

Important!

Va rugam sa faceti rezervarile din timp, deoarece locurle de cazare sunt limitate, dispuse astfel:

Camere matrimoniale - 4 Camere cu 2 paturi - 1 Camera tripla - 1

Programul zilnic
Ora 7 - Hidratare cu seva de mesteacan, clatirea mainilor si a fetei cu seva de mesteacan pentru un ten frumos, revigorare si detoxifiere. Aeroterapie. Gimnastica de inviorare. Cafeluta, ceai. Socializare.
Ora 9 - Mic dejun - Oua de casa, branza, unt, dulceata de fructe de padure, salate, suc natural de fructe, servite intr-o atmosfera calda si muzica ambientala.
Ora 11 - Drumetie in padurea de mesteceni pentru recoltarea sevei. Consum de seva, hidratare, la fata locului. Voie buna, peisaje frumoase, poze.
Ora 14 - Pranz - Mancare gustoasa, gatita din produse naturale dupa retete traditionale.
Ora 16 - Vizitarea imprejurimilor la obiective turistice din Tara Motilor. Revigorare si hidratare prin consumul de seva de mesteacan. Zilnic se vor face alte trasee.
Ora 19 - Cina, urmata de socializare in jurul unui foc de tabara. Party cu savurarea de seva de mesteacan, etc, dupa preferinte. Alte surprize!
Programul este flexibil. Asteptam propuneri pentru ca parerea dumneavoastra este importanta pentru noi.

Cautari similare: cazare Albac, pensiune Albac, cazari Albac, pensiuni Albac, cazare Apuseni, Pensiuni Apuseni, cazari Apuseni, pensiuni Apuseni, cazare Muntii Apuseni, Pensiune Muntii Apuseni, cazare Valea Ariesului, Pensiune Valea Ariesului, cazare Muntele Gaina, pensiune Muntele Gaina, cazari Muntele Gaina, pensiuni Muntele Gaina, cazare Vidra de Sus, Pensiune Vidra De Sus, cazare Albac, pensiune Albac, cazari Albac, pensiuni Albac, cazare Apuseni, Pensiuni Apuseni, cazari Apuseni, pensiuni Apuseni, cazare Muntii Apuseni, Pensiune Muntii Apuseni, cazare Valea Ariesului, Pensiune Valea Ariesului, cazare Muntele Gaina, pensiune Muntele Gaina, cazari Muntele Gaina, pensiuni Muntele Gaina, cazare Vidra de Sus, Pensiune Vidra De Sus

Web design by Dacicus Media Turda